Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problemy z forum.
Forum - dieta Montignaca > Ogólne > Pomoc techniczna
Stron: 1, 2, 3
Kai Wren
CYTAT(Marg @ Sep 9 2009, 17:29 ) *
Spes to MM-ujaca kobietka, ten co wyjasniał to jej osobisty Informatyk...
Taka cwana i obstawiona....

Oooo, to nie dość, że osobisty, to jeszcze da się namówić na pomoc. Mój niestety jest zbyt marudny, ale mnie poduczył :E
Margolcia
Spes
CYTAT(Kai Wren @ Sep 9 2009, 17:00 ) *
Oooo, to nie dość, że osobisty, to jeszcze da się namówić na pomoc. Mój niestety jest zbyt marudny, ale mnie poduczył :E

Takich "osobistych " mądrych to mam...trzech !!
Kai Wren
CYTAT(Spes @ Sep 10 2009, 09:18 ) *
Takich "osobistych " mądrych to mam...trzech !!

Dlatego sama musiałam się nauczyć, bo wprawdzie też paru by się znalazło, ale zaufanie mam tylko do jednego. A ten jest jaki jest biggrin.gif
liza___
Nie wiem o co chodzi, ale od tygodnia nie otwiera mi sie nasz strona, a jak juz mi sie uda to nie na wszystkie tematy moge wejść- nie mówiąc już o pisaniu postów 651.gif 044.gif
chaber
Bardzo proszę o pomoc ,w swoim profilu wstawiłam obrazek, i jest, ale nie wyświetla się przy moim poście. przy użytkowniku. W sprawach technicznych nie jestem mocna, chyba ,że ktoś tak prosto mi wytłumaczy co po kolei zrobić.Moje pokolenie tak ma. rolleyes.gif
Zoe
CYTAT(chaber @ Oct 7 2009, 17:17 ) *
Bardzo proszę o pomoc ,w swoim profilu wstawiłam obrazek, i jest, ale nie wyświetla się przy moim poście. przy użytkowniku. W sprawach technicznych nie jestem mocna, chyba ,że ktoś tak prosto mi wytłumaczy co po kolei zrobić.Moje pokolenie tak ma. rolleyes.gif

Chaber, musisz wstawić ten obrazek jako avatar
Kasik28
W złe miejsce wstawiłaś fotkę wink.gif

wchodzimy tak:

- Panel kontrolny (po prawej stronie, na samej górze okna)

- w menu po lewej stronie w danych osobistych wybieramy "edytuj avatar" (ty dałaś edytuj zdjęcie osobiste)

wstawiasz zdjęcie i po wszystkim !

Powodzenia biggrin.gif
chaber
Dziękuję ślicznie za pomoc. Jesteście kochane dziewczyny.Powolutku, wszystkiego się nauczę. banana1.gif
Kasik28
Do usług wink.gif
Szybko się uczysz smile.gif
Zoe
Prośba do Admina - czy dałoby się cos zrobić z ustawieniem strefy czasowej w związku z ostatnim przejściem na czas zimowy? Bo musiałam przeprowadzić sie na Azory czy inne Wyspy Zielonego Przylądka, żeby wyświetlało mi prawidłową godzinę... wink.gif
Administrator
CYTAT(Zoe23 @ Oct 26 2009, 09:54 ) *
Prośba do Admina - czy dałoby się cos zrobić z ustawieniem strefy czasowej w związku z ostatnim przejściem na czas zimowy? Bo musiałam przeprowadzić sie na Azory czy inne Wyspy Zielonego Przylądka, żeby wyświetlało mi prawidłową godzinę... wink.gif

A jaką masz różnice w godzinach, realny z tą na forum?
bubu
Witam,

nie wiem, czy to tu powinnam się pytać, ale nie mogę zmienić swojej wyświetlanej nazwy. Chodzi o jedną literkę - zaczyna się od 'b', a chciałabym, żeby zaczynała się od 'B'. Taka drobnostka, a cieszyłaby.(Nie zauważyłam błędu przy wpisywaniu sie- czyli to problem ze mna , a nie z forum!!)

Pozdrawiam wink.gif
lubiśka
Mam pytanko nie jestem zbyt biegła w obsłudze komputera ,byc moze cos robie nie tak..wysłalam dwa posty..np.jeden w celu spr.menu i nie ma go smilie_girl_110.gif czy gdzieś się zawieruszył?co robię nie tak?
sarbela
CYTAT(lubiśka @ May 4 2010, 18:04 ) *
Mam pytanko nie jestem zbyt biegła w obsłudze komputera ,byc moze cos robie nie tak..wysłalam dwa posty..np.jeden w celu spr.menu i nie ma go smilie_girl_110.gif czy gdzieś się zawieruszył?co robię nie tak?

Eeeee chyba się nic nie zgubiło smile.gif

Tutaj coś napisałaś: http://dietamm.com/forum/index.php?s=&...st&p=344316

i tutaj: http://dietamm.com/forum/index.php?s=&...st&p=344312
woman
Mam problem z dodaniem zdjęć do albumu,który właśnie utworzyłam...Odrzuca zdjęcia...
Eugenia
i odrzucac bedzie...niestety.
wyslij mi na PM ja nie odrzuce.. wink.gif
woman
łeeee to lipa,a ja myślałam,że jakieś ładne zdjęcie sobie wrzucę...
Eugenia
nie wiem czy to ważne ale wracaja mi problemy z forum,serwer mi siada co jakis czas i pokazuje bład,nie jest to wina mojego neta-ktos miał podobnie nie pamietam kto.
Kasik28
poprostu są problemy z serwerem, forum pada ale Admin nie śpi, działa.
apapon
Witam, koleżanka ma problem z dostaniem się na forum, Gdy się nie zaloguje moze przeglądać forum, gdy zaloguje i napisze posta wyrzuca ją. Jest nowa, a ja nie potrafię jej pomóc smile.gif
Administrator
A czy koleżanka ma włączoną obsługę cookies? Nowoczesne przeglądarki posiadają możliwość blokowania cookies, to jest tak zwany tryb prywatny. Przy włączonym tym trybie, nie jest możliwe korzystanie z naszego forum, jak i żadnego innego.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.