Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kalarepa
Forum - dieta Montignaca > > Pytania i odpowiedzi
Martalla
Uwielbiam kalarepkę, zauważyłam w "codziennym menu", że ten i ów ją jada...

Ale nie mogę znaleźć jej IG... Czy inaczej: mogę je znaleźć, ale rozrzut jest szalony od 10 do 70... unsure.gif

No i zgłupiałam już zupełnie... Wiem, że różne produkty w zależności od sposobu przygotowania maja rożny IG, ale mi chodzi o surową kalarepę.

Jakie IG ma ta siostra kapusty?
Zoe
CYTAT(Martalla @ Jul 9 2009, 18:27 ) *
Uwielbiam kalarepkę, zauważyłam w "codziennym menu", że ten i ów ją jada...

Ale nie mogę znaleźć jej IG... Czy inaczej: mogę je znaleźć, ale rozrzut jest szalony od 10 do 70... unsure.gif

No i zgłupiałam już zupełnie... Wiem, że różne produkty w zależności od sposobu przygotowania maja rożny IG, ale mi chodzi o surową kalarepę.

Jakie IG ma ta siostra kapusty?

jedz na zdrowie - mówię to ja, która właśnie w tej chwili wcina kalarepę na kolację smile.gif
Martalla
o, dzięki smile.gif

wydawało mi się, że jako kapuściana siostra nie może być zła smile.gif
ada1
Zawsze wydawało mi się, że kalarepka nie jest dozwolona, że ma bardzo wysoki IG.......???
Zastanawiam się, bo przed chwilą pojawiło się menu już sprawdzone (od Yucca) z tą właśnie kalarepką i została ona zaakceptowana. To jak jest, bo ja od roku jej unikam rolleyes.gif
Kasik28
IG kalarepki to 10 !!! .... nie ma się nad czym zastanawiać, trzeba jeść ile wlezie biggrin.gif
ada1
Masakra!!!! To człowiek po ponad roku MM odkrywa Ameryke biggrin.gif

Boże, czemu ja jak byłam w Polsce rok temu nie żarłam kalarepkiiiii!!!!! O ja głupia mad.gif
Sabre
Naczytałam się tu o kalarepce i w końcu sama ją kupiłam. Nigdy wcześniej tego nie jadłam. Ale pyyychaaaa!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.