Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Do jakiej wagi można zejść
Forum - dieta Montignaca > > Pytania i odpowiedzi
Dzoana82
Ja się tak zastanawiam czy jest możliwość zejścia na MM poniżej należnej masy ciała (czyli do BMI<19)? Chodzi mi o to czy organizm sam zatrzyma odchudzanie, jeśli to nie będzie już dla niego zdrowe. Wiem, że niby to jest zdrowy sposób odżywiania,więc nie powinno być żadnego zagrożenia.

Zastanawiam się jeszcze czy można na zawsze zostać na I fazie? Trochę boję się przejścia na II fazę (pewnie za bardzo bardzo bardzo długi czas), tam można tyle dobrych rzeczy jeść, że mam stracha, że znowu przytyję do rozmiarów mamucich 651.gif
Margolcia
Witaj!

Zanim wpadniesz w panike, poczytaj podstzwy i rady:
http://dietamm.com/forum/index.php?showtopic=4433

W każdej dziedzinie naszego życia wskazany jest rozsądek, w odrzywianiu się i zrzucaniu wagi również.
Serdeczności i zyczę powodzenia!
Eugenia
tak tak rozsadek w odzywianiu sie wink.gif
photographus
CYTAT(Margolcia @ May 12 2010, 04:37 ) *
Witaj!

Zanim wpadniesz w panike, poczytaj podstzwy i rady:
http://dietamm.com/forum/index.php?showtopic=4433

W każdej dziedzinie naszego życia wskazany jest rozsądek, w odrzywianiu się i zrzucaniu wagi również.
Serdeczności i zyczę powodzenia!

Margolciu Droga!
Ale link, który podałaś odnosi się do stronki z różnymi linkami i nijak nie odpowiada na pytanie autora wątku sad.gif
Przyznam szczerze, że sam jestem ciekawy odpowiedzi smile.gif
pozdrówka
jolasmyk
niestety nie da sie chudnac w nieskonczonosc, kiedys organizm uzna, ze waga jest juz prawidlowa i sie zatrzyma, to nie anorektyczna dieta, zeby doprowadzic sie do wygladu kosciotrupa, odzywiasz sie zdrowo, wiec i zdrowo bedziesz wygladac....
Dzoana82
CYTAT(jolasmyk @ May 12 2010, 22:19 ) *
niestety nie da sie chudnac w nieskonczonosc, kiedys organizm uzna, ze waga jest juz prawidlowa i sie zatrzyma, to nie anorektyczna dieta, zeby doprowadzic sie do wygladu kosciotrupa, odzywiasz sie zdrowo, wiec i zdrowo bedziesz wygladac....

Mam tylko nadzieję, że mój organizm za wcześnie nie uzna, że moja waga juz jest ok smilie_girl_037.gif
Margolcia
CYTAT(Dzoana82 @ May 12 2010, 20:44 ) *
Mam tylko nadzieję, że mój organizm za wcześnie nie uzna, że moja waga juz jest ok smilie_girl_037.gif

hm... khm.... mój uznał i ma w nosie Montiniakowe zestawy......
Chcesz się zagłodzic, czy schudnąć, być zdrowa i ładnie wygladać?? Same kości to też kiepściutki widok.....
Dzoana82
CYTAT(Margolcia @ May 13 2010, 04:05 ) *
hm... khm.... mój uznał i ma w nosie Montiniakowe zestawy......
Chcesz się zagłodzic, czy schudnąć, być zdrowa i ładnie wygladać?? Same kości to też kiepściutki widok.....

Mąż mi nie pozwoli się zagłodzić, bo nie miałby się do czego przytulać i za bardzo kocha moje kobiece kształty crazy.gif W planach mam schudnięcie do max.65kg, będę wtedy w środku mojego należnego BMI. A kości mnie nie kręcą...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.