CYTAT(iris660 @ May 27 2010, 18:23 )

No i co wyśmiewacie nową co? Nie wstyd wam? Przecież zapytała z czym można łączyć orzechy to zamiast jej normalnie odpowiedzieć że ze skorupką to wy se jaja robicie.

nikt sie nie nabija...............tylko,jak wszystko dokładnie przewertujesz , poczytasz i zrobisz notatki to pytania sa zbedne............chodzi mi o MM,ale jesli ludziska czytaja ,cały net i ksiazke to robia sobie wode z mózgu...............bazujac na mm i wiadomosciach we wszystkich watkach......wszystko jest proste......faktem jest ,ze ja robiłam sobie notatki i juz nie wracałm do podstawy ,na poczatku jesli ktos czyta i czyta i czyta??????? to sie tak nie da;kartka i długopis to podstawa.....a potem to juz zostaje w głowie..............widze ,ze dziewczyny odpowiadaja cały czas na podstawowe wiadomosci,ja nie wiem czy to jest normalne??????????w wątkach dla ,,NOWYCH,,wszystko jest.........jak otwierałam watek o orzechach,to myslałam ,ze sa wiadomości strikte np,,orzechy i ich właściwosci,, czyli ile czego;makro ,mikro elem,soli,pierwiastków?????????bo watek ,,orzechy,,to raczej cos w tym kierunku??????jestem zawiedziona..........bbbbbbłłłłeeeeee