Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mintaj
Forum - dieta Montignaca > > Pytania i odpowiedzi
cilka
witam;)wszedzie czytam że tuńczyk w sosie własnym jest wyjątkiem i można go z węglami konsumować.W encyklopedii MM wyczytałam że mintaj też jest chudą rybką.Czyli też mogę śmiało z makaronem wcinać?Plis o odpowiedz
ada1
Tuńczyk wsw może być i do węgli i do tłuszczy. Chociaż jak do tłuszczy, to lepiej w oleju dodać. Do węgli możesz jeść wszystkie dozwolone ryby z tabelki w "encyklopedii" pod literka R. Tak więc możesz jeść je z makaronem, ryżem itp.....ale tylko te dozwolone:)
cilka
CYTAT(ada1 @ Jul 2 2010, 16:38 ) *
Tuńczyk wsw może być i do węgli i do tłuszczy. Chociaż jak do tłuszczy, to lepiej w oleju dodać. Do węgli możesz jeść wszystkie dozwolone ryby z tabelki w "encyklopedii" pod literka R. Tak więc możesz jeść je z makaronem, ryżem itp.....ale tylko te dozwolone:)

czyli dobrze myslałam ale wolałam się upewnić:)Dziękuję Ci bardzo za szybką odpowiedz.Pozdrawiam
ada1
Do tego super jest to, że niektóre rybki mają bardzo dużo białka! Tylko jeść bl_badgrin.gif
Eugenia
Mintaja mozna przerobic na rybki akwariowe
czy moderatorzy moga zmienic tytył na MOJE AKWARIUM?i przeniesc temat do HYDE??

BARDZO BARDZO PROSIMY

no i wykasowac 4 powyzsze posty??temat mintaja przewija sie na forum miliony razy wiec szkoda miejsca za to mozna zrobic pozyteczny i ciekawsze temat w miejscu nieszczesnego mintaja?i to bez zakładania nowego tematu

dziekujemy-wielbicielek rybek akwariowych biggrin.gif
Zoe
Nie, Gjenia nie zgadzam się na takie rewolucje wink.gif
myślę, że większość osób na forum poświęconym DIECIE będzie jednak bardziej zainteresowana zawartością tłuszczu w mintaju
W zakładce "Różne" jest wątek poświęcony zwierzakom - hobbystów-akwarystów zapraszam w tamte rejony
Eugenia
jakie rozne??ktory ta watek?koci?
nawet na forum prawo jazdy na samym dole jest dział pt

luzne rozmowy-nie zwiazane z prawkiem
---------------------------------------------------------------
gdzie mam wklejac te ryby razem z kotami ohmy.gif

i na co wam ten mintaj?lezy i smierdzi?nie lepiej przerobic na cos ciekawego??
-------------------
mysle ze robisz mi na złosc teraz ;]
dieta to nie wszystko ludzie maja rozne zainteresowania

ze juz nie wspomne o offtopach a to byłby 1 porzadny temat
sa ogrody
sa artystyczne
nie wiem co akwarium szkodzi??w hyde???
tez mam forum dot bulimi i na dole sa roznosci i nikt jakos nie ma z tym problemu ohmy.gif

zobacz sobie ile jest w pytaniach watków 4 postowych nic nie wnoszacych dot ryb!!!
po co to trzymac?specjalnie rozruszałam sledzie zeby tam wszystkie zawartosci tłuszczu i cholery wkleic a tu cisza..mintaj juz dawno nie zyje :/
taka prawda
kachna
eeee tam gjenia nie demonizuj kobito...nikt ci nie robi na zlosc smile.gif
w kocim sa i psy i swinki morskie i szynszyle i inne cuda wiec znajdzie sie tez miejsce na "rypki".
czy nie prosciej jest zmienic nazwe tematu z kociego na zwierzecy a nie otwierac kolejne i kolejne i kolejne...?
Eugenia
przeciez ja 100001 razy prosiłam o zmiane kociego na OGOLNY Pinnulka tez!!

ok to trzymajcie sobie tego mintaja
bo b.duzo wnosi wink.gif

CYTAT(kachna @ Sep 30 2011, 09:24 ) *
nie prosciej jest zmienic nazwe tematu z kociego na zwierzecy a nie otwierac kolejne i kolejne i kolejne...?

przeciez mintaj juz jest i zajmuje tu miejsce i jest otwarty ja go nie stworzyłam!!
prosiłam tylko o zmiane mintaja na ryby akw
Zoe
Gjenia, nie unoś się, bo Ci zaszkodzi...
nie zmienię mintaja na ryby akwariowe, bo to zupełnie inna para kaloszy
W "Różnych" widziałam temat pt. "Zwierzaki", a jeśli taka Wasza wola, to zamienimy "Koci" na ogólny
Martalla
CYTAT(Zoe @ Sep 30 2011, 09:00 ) *
Gjenia, nie unoś się, bo Ci zaszkodzi...
nie zmienię mintaja na ryby akwariowe, bo to zupełnie inna para kaloszy
W "Różnych" widziałam temat pt. "Zwierzaki", a jeśli taka Wasza wola, to zamienimy "Koci" na ogólny

Koty lubią ryby akwariowe biggrin.gif

Moja ogląda jak telewizję.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.