Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: groch
Forum - dieta Montignaca > > Pytania i odpowiedzi
cilka
Dziewczynki i chłopaczki proszę o szybki oddzew na moje pytanie dotyczące grochu.Chodzi o to,że moja córunia okupuje komputer i wpuszcza mnie tylko na chwilę i nie mam czasu szukać w pytaniach.Rośliny straczkowę zaliczamy do węgli,wyjątek fasola szparagowa to wiem.Domyślam się,że groch też jest strączkowy czyli do węgli??????Proszę o potwierdzenie plis smilie_girl_037.gif Pozdrawiam
Zoe
CYTAT(cilka @ Jul 5 2010, 22:23 ) *
Dziewczynki i chłopaczki proszę o szybki oddzew na moje pytanie dotyczące grochu.Chodzi o to,że moja córunia okupuje komputer i wpuszcza mnie tylko na chwilę i nie mam czasu szukać w pytaniach.Rośliny straczkowę zaliczamy do węgli,wyjątek fasola szparagowa to wiem.Domyślam się,że groch też jest strączkowy czyli do węgli??????Proszę o potwierdzenie plis smilie_girl_037.gif Pozdrawiam

potwierdzone
cilka
CYTAT(Zoe @ Jul 6 2010, 07:06 ) *
Ha, czekam na oferty w takim razie smile.gif
Chyba każdy z nas ma takie kulinarne koszmarki z dzieciństwa (jak mój osławiony śledź w śmietanie, którym czasami raczyli mnie w przedszkolu, i przez którego o mało nie zwątpiłam w sprawiedliwość na świecie...). buraczki zajmują w tym rankingu dość wysokie miejsce smile.gif

Zoe masz rację.Ja z przedszkola wyniosłam wstręt do budyniu bo na chamca nam go wciskali;(

Powiedzcie mi jeszcze apropos grochu,fasoli białej.Są zaliczane do węgli ale są warzywami.Trzeba je równoważyć jeszcze?
Butterka
trzeba rownowazyc
cilka
CYTAT(Butterka @ Jul 6 2010, 08:16 ) *
trzeba rownowazyc

Dzięki za odpowiedz.Już lecę po ogóra biggrin.gif
Kasik28
Wg Rewolucji Forumowej:

- połączenie strączkowych (ograniczenie do 100 g suchego) z lekkimi tłuszczami, jak ryba czy pierś z kurczaka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.