Kasik28
Jul 26 2010, 12:25
Wszelkie UWAGI co do ulepszenia, posprzatania forum proszę wpisywać tutaj, aby każdy miał do nich wgląd i mógł skomentować.
Macie jakieś skargi ? Wnioski ? -- wpisujcie je własnie tutaj.
Administrator
Jul 26 2010, 15:36
CYTAT(Kasik28 @ Jul 26 2010, 12:25 )

Wszelkie UWAGI co do ulepszenia, posprzatania forum proszę wpisywać tutaj, aby każdy miał do nich wgląd i mógł skomentować.
Proponuje zmianę skryptu forum na lepszy
Kasik28
Jul 26 2010, 15:56
No Adminie to już od Ciebie zależy

Ja mam ograniczone pole do popisu

na tyle na ile mi umiejętności i możliwości moderatorskie pozwolą
to postaram się troszkę uporządkować forum
homarski
Jul 27 2010, 10:08
Fajna byłaby taka opcja dodawania wyrazów z podpowiedziami kontekstowymi, które mówiłyby o różnych znanych produktach. Np. w menu piszę sobie "chleb PP z Lidla" - to mi się w tekście podświetla, a po najechaniu widać np. fotkę + skład.
Takie podpowiedzi musiałyby być definiowane oczywiście przez obsługę forum.
Eugenia
Jul 27 2010, 10:31
a czy mysleliscie o platnym serwerze?ja wiem,ze to jest ryzyko..ale jezeli kazdy dorzuci po 2-5 zloty na rok to damy rade

iris660
Jul 27 2010, 10:35
Wszystko co opisałaś jest dobre. I wszystko da się wprowadzić w jeden bardzo prosty sposób: zmianę skryptu o czym już wspomniał admin. Słownie ten skrypt to porażka. Najlepiej wgrać jakiś zmodyfikowany polski gdzie będzie dużo funkcji i prosta obsługa. Co do baneru to jakby co mogę się zająć.
Kasik28
Jul 27 2010, 13:35
Iris ze skryptem to spokojnie, nie szalej. Narazie zajmij się napisaniem instrukcji obsługi forum dla świezynek
Witam, jestem tutaj nowa i jakos nie moge sie w tym wszystkim polapac. probuje wpisac posta ale od razu pojawia sie odpowiedz ze nie mam uprawnien do wpisywania nowych tematow. czy posty przez new topic? przepraszam ze tutaj wpisuje te pytania ale wszelkie inne proby mnie zawiodly.
z takimi problemami zapraszam do wątku technicznego - tam znajdziesz odpowiedź, że nie "new topic" a "post reply". Powodzenia
dziekuje

na razie poruszam sie po omacku
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.