Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: anatol, borówka itp
Forum - dieta Montignaca > > Pytania i odpowiedzi
nulka77
Czy można pić kawę Anatol z chudym mlekiem? kiedy? czy można jeść borówki amerykańskie pytanie wzięło się stąd że przeczytałam w jakiejś gazecie że ma średni ig? czy zamiast mąki z pełnego przemiału mogę użyć zmielone migdały? i czy jest to wtedy posiłek tłuszczowy?czy do posiłku tłuszczowo białkowego które się składa z mięsa bądź ryby i warzyw np ogórków i chcę zrobić mizerie to czy mogę do nich użyć jogurtu odtłuszczonego a nie śmietany 18?dziękuję
Kasik28
CYTAT(nulka77 @ Aug 2 2010, 22:02 ) *
Czy można pić kawę Anatol z chudym mlekiem? kiedy? czy można jeść borówki amerykańskie pytanie wzięło się stąd że przeczytałam w jakiejś gazecie że ma średni ig? czy zamiast mąki z pełnego przemiału mogę użyć zmielone migdały? i czy jest to wtedy posiłek tłuszczowy?czy do posiłku tłuszczowo białkowego które się składa z mięsa bądź ryby i warzyw np ogórków i chcę zrobić mizerie to czy mogę do nich użyć jogurtu odtłuszczonego a nie śmietany 18?dziękuję

Anatol z mlekiem - Tak
Borówki amerykańskie - można, do śniadania.
Zmielone migdały ?? - Nie, migdały są II fazowe
Posiłek tłuszczowy a jogurt odtłuszczony - wg Montiego możesz, wg zaostrzonych zasad forumowych nie można
nulka77
bardzo dziękujęsmile.gif a pytanie jeszcze kiedy tą kawę mogę pić 30 min po śniadaniu węglowodanowym czy po tłuszczowym też muszę odczekać 30 min czy dłużej?
kachna
jam nie ekspertka ale z tego co pamietam to pol godziny to jest przerwa po posilku weglowym, natomiast po tluszczach nalezy odczekac 2 godziny wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.