Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: bita smietana
Forum - dieta Montignaca > > Pytania i odpowiedzi
Sylwia2485
Witam wszystkich smile.gif Czy mogę sobie zjeść bita śmietanę( 36%) godzinę po obiedzie? Może to wpłynąć na zachamowanie chudnięcia? czy są jakieś ograniczenia co do ilości i czy trzeba równoważyć warzywami? Tak się zastanawiam,bo za tydzień będę miała PMS, a co za tym idzie przeogromna ochota by coś słodkiego wrzucić na ruszt 695.gif Pytam na zaś...
Butterka
Mozesz po tluszczach,polecam dzial z deserami .Jak wszystko co jest zlym tluszczem- trzeba traktowac z rozsadkiem. oczywiscie ze rownowazymy.Musisz wczesniej na obiad zjesc wiecej warzyw.
Kasik28
Godzina po obiedzie to za długi odstęp czasowy. Zjedz tuż po obiedzie wink.gif

Ja polecam czekoladową rozpustę i tiramisu ... eeee tam samą śmietanę będziesz jeść crazy.gif
Sylwia2485
A czemu, bita śmietana tez pyszna biggrin.gif Aha,czyli mam zjeść do obiadu warzywa by zrównoważyć, a nie po deserze? Tak właśnie się zastanawiałam, czy mi te warzywa przejdą przez gardło po słodkościach happy.gif
Zoe
CYTAT(Sylwia2485 @ Sep 3 2010, 13:46 ) *
A czemu, bita śmietana tez pyszna biggrin.gif Aha,czyli mam zjeść do obiadu warzywa by zrównoważyć, a nie po deserze? Tak właśnie się zastanawiałam, czy mi te warzywa przejdą przez gardło po słodkościach happy.gif

Masz zjeśc normalny obiad z dużą ilością warzyw - tak, by zrównoważyły zarówno pozostałe składniki obiadu, jak i ten planowany deser, który zjadasz OD RAZU po obiedzie - bez tak dużej przerwy. smacznego smile.gif
Sylwia2485
A dziękuję tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.