Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wstawianie tickers'a (pasek ze spadkiem wagi)
Forum - dieta Montignaca > Ogólne > Pomoc techniczna
Stron: 1, 2
szczęśliwa28
CYTAT(aga79 @ May 9 2009, 14:07 ) *
A co konkretnie ci nie wychodzi??

Jak wchodze na panel kontrolny to pozniej na edytuj sygnature, wklejam kod, nie mam orazka ze spadkiem wagi tylko urk
aga79
http://www.suwaczek.pl/#all

zobacz tu
p4sqda
CYTAT(szczęśliwa28 @ May 9 2009, 14:11 ) *
Jak wchodze na panel kontrolny to pozniej na edytuj sygnature, wklejam kod, nie mam orazka ze spadkiem wagi tylko urk

a dobry kod skopiowałaś? bo jak dobrze pamiętam to tam kilka podawali, a ma być BBcode, czy jakoś tak wink.gif
szczęśliwa28
CYTAT(p4sqda @ May 9 2009, 14:22 ) *
a dobry kod skopiowałaś? bo jak dobrze pamiętam to tam kilka podawali, a ma być BBcode, czy jakoś tak wink.gif

Na wszystkie sposoby juz kombinowalam i ciagle zle sad.gif
kadyrka
A ja sobie chciałam zmienić suwak na ładniejszy,zarejestrowałam się na dieta.pl.zrobiłam nowy i nijak się nie daje tu wkleić. Jakiś błąd mi wywala. Coś o dynamice jakiejś pisze . Co ja robię nie tak?
Trinity801
CYTAT(kadyrka @ May 12 2009, 11:57 ) *
A ja sobie chciałam zmienić suwak na ładniejszy,zarejestrowałam się na dieta.pl.zrobiłam nowy i nijak się nie daje tu wkleić. Jakiś błąd mi wywala. Coś o dynamice jakiejś pisze . Co ja robię nie tak?

Spróbuj później, czasem pomaga smile.gif
kadyrka
Ciągle mi pisze : dynamiczne strony w tagu [IMG są niedozwolone. Dziś to samo unsure.gif . I jak chciałam wstawić tutaj (tzn. w posta)ten wygenerowany przez dieta.pl ciąg znaków,to również pojawił mi się ten sam komunikat unsure.gif .
Trinity801
A próbowałaś przez inną stronkę, np przez TickerFactory?... Też nie działa?... unsure.gif
kadyrka
Już się udało. Z innej stronki banana1.gif . Tamte nijak załadować się tu nie chciały rolleyes.gif !
Ale dzięki Trini za zainteresowanie dajekwiatka.gif .
Trinity801
No to fajnie smile.gif
lasansita
Hej dziewuszki! Od godziny siedzę na sygnaturze i staram sobie wkleić bbcode tickera do podpisu i holender chyba za głupia jestem bo nic mi nie wychodzi. Pomocy!
Ewik79
CYTAT(lasansita @ Mar 19 2010, 11:07 ) *
Hej dziewuszki! Od godziny siedzę na sygnaturze i staram sobie wkleić bbcode tickera do podpisu i holender chyba za głupia jestem bo nic mi nie wychodzi. Pomocy!

Lasansita,
zdaje się, że zabrakło u Ciebie tego pierwszego [ i zrobiłaś spacje w tym [/ img][/ url]
lasansita
Lasansita,
zdaje się, że zabrakło u Ciebie tego pierwszego [ i zrobiłaś spacje w tym [/ img][/ url]
[/quote]

Kurcze, zrobiłam według Twojej rady i nadal nic. Co jest grane, chyba sobie dam spokój angry.gif hmm.gif
kasia84
spróbuj jeszcze raz moze nie skopiowałaś wszystkiego??
Ewik79
CYTAT(lasansita @ Mar 19 2010, 12:04 ) *
Lasansita,

Kurcze, zrobiłam według Twojej rady i nadal nic. Co jest grane, chyba sobie dam spokój angry.gif hmm.gif

Słonko, nie zrobiłaś do końca...
Bo nadal są spacje w [/img][/url] na końcu suwaczka.
Może ktoś bardziej zaawansowany technicznie Ci pomoże....

U Ciebie brakuje " i jest sporo spacji...
[url tu masz spacje skasuj = tu masz spacje skasuj i brakuje " http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wpFrBwF/tu brakuje"]
[img] tu masz spacje skasuj http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wpFrBwF/weight.png tu masz spacje skasuj [/ tu masz spacje skasuj img][/ tu masz spacje skasuj url]

i wyjdzie Ci:

Lasansita, zacytuj mojego posta i skopiuj te dwie linijki powyżej...
lasansita
Mam, dzięki serdeczne za pomoc Ewik, ale powiem Ci że kopiowałam link ze strony tej fabryki tickerów i właśnie z takimi spacjami., a potem nie chciało mi zmienić sygnatury, w rezultacie wpisywałam ręcznie.
Ewik79
Bardzo proszę smile.gif
Fajnie, że się udało...
monika2803
CYTAT(Sylwiczek @ Dec 3 2007, 09:26 ) *
klikasz na swój pasek, wpisujesz pin i klikasz na "Edit/Update Weight Data". Otworzą Ci się dane do  Twojego paska i pozmieniasz co trzeba. Następnie znowu kopiujesz link bbCode i wklej zamiast tego, co masz teraz w profilu smile.gif
I gratuluję spadku wagi! smile.gif

Kurczę,nie mogę sobie poradzić ze zmianą wagi,nie wiem na jaki pasek mam kliknąć dry.gif
sarbela
CYTAT(monika2803 @ Mar 27 2010, 13:45 ) *
Kurczę,nie mogę sobie poradzić ze zmianą wagi,nie wiem na jaki pasek mam kliknąć dry.gif

Na ten, który masz w sygnaturce, ale dziwne bo na każdy inny można kliknąć a twój jakiś nieaktywny sad.gif. Może powinnaś spróbować zrobić go od początku?
monika2803
CYTAT(sarbela @ Mar 27 2010, 16:18 ) *
Na ten, który masz w sygnaturce, ale dziwne bo na każdy inny można kliknąć a twój jakiś nieaktywny sad.gif. Może powinnaś spróbować zrobić go od początku?

Czyli dobrze myślałam że muszę kliknąć na swojego tickers'a tylko coś mi nie działa dry.gif Dziękuję za odpowiedź i idę tworzyć nowy :-)

No i udało mi się i teraz jak klikam na pasek to mi się otwiera :-) Jeszcze raz dziękuję :-)
jolasmyk
Mam juz jednego tickerka, chcialam wstawic drugiego ze spadkiem wagi i ciagle ten sam blad....

Przepraszamy, wystąpił błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpił błąd, spróbuj poszukać w plikach pomocy.
Napotkane błędy:

Nie jesteś upoważniony do używania tego typu rozszerzenia dla obrazków na tym forum. Dozwolony format to: http://www.domain.com/picture.gif, a niedozwolony jest: http://www.domain.com/picture.one.gif

co mam zrobic?????
jolasmyk
juz mi sie udalo.... bounce8.gif
jpr_71
Nie wiem, co źle robię, ale już 2 raz dodaje tickersa, ktory potem jest nieaktywny ... sad.gif Pomożecie?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.