Sylwiczek
Jul 19 2007, 14:37
ale dostajesz powiadomienia ciągle tylko z tych wątków, z których wcześniej przychodziły? a na resztę cisza?
To jest tak,ze czasami nie przychdza odpowiedzi z jednych,a czasmi z innych.
misia - poproszę naszego adminka zobaczymy czy coś zaradzi ja ledwo na oczy już patrzę :(
Draculo
Jul 19 2007, 22:09
Gogo słucha, Gogo radzi ! :cheer:
Gogo zawsze coś poradzi ! :cheer:
:>
Gogo nigdy cię nie zdradzi zapomniałeś :>
Dziewczyny- chciałam wsytawiać zdjecia wakacyjne ale nie ogarniam ten galerii , próbowałam znaleźć opis (instrucje) ale nie znalazłam. Proszę o pomoc !!
Kosmo przyślij mi na pw hasło i login zrobie ci galerie a zdjęcia już latwo powrzucasz
Inga28
Jul 25 2007, 19:47
Dlaczego nie widze nie ktorych avatarow i zdjec w postach?
Oj nie wiem moze nie mają sprawdze twoje ustawienia
Zmieniłam ci miałaś żle w ustawieniech już powinno być dobrze :D
Gizelka
Jul 26 2007, 07:31
Może zadam głupie pytanie - Ale jak się wraca z Galerii do forum???
Tylko nie piszcie, że trzeba kliknąc wstecz :)
Nimrodel
Jul 26 2007, 07:39
dlaczego nie? ja tam klikam wstecz, bo innego sposobu nie widze. Dziewczyny wchodza chyba na swoj profil i z niego na forum.
Gizelka
Jul 26 2007, 08:14
Nim, ale jak oglądasz dużo zdjęć, to nie wystarczy jedno kliknięcie :)
A nie można byłyby po prostu zrobić niewiem jak to się nazywa - linka czy zakładki - "forun", żeby jednym kliknięciem, wrócić do forum??
Nimrodel
Jul 26 2007, 08:19
Może i tak - ale to już jest zadanie dla administratora
Nie wiem jak Wy macie,ale u mnie jest pomieszane z poplatanym.Dostaje zawiadomienie o poscie.Otwieram czytam,pod nowym postem sa stare.Jako,ze nie dochodza do mnie wszystkie powiadomienia,wchodze na"pokaz wiadomosci..."Po otworzeniu mam posty stare nawet sprzed roku,zeby przeczytac nowe , musze cofnac sie do strony 1. :dunno:
A wiecie że tego brak :( poproszę admina zrobi nam :)
miska - nie wiem co ci się dzieje - jak admin bedzie zaglądał to poprosze żeby zajrzał do ciebie
Andzia S
Jul 26 2007, 16:26
Istnieje opcja pokaż posty danego użytkowanika,wtedy pokazują się wszystkie posty tej osóbki, ale czy mogłaby byc opcja pokaż posty danego użytkownika np. w codziennym menu,żeby wyświetlały się same posty z menu danej osoby????
To byłoby bardzo przydatne, mogłabym zamiast kilku stron przejrzeć tylko swoje menu, albo tylko pytania itd.Bardzo proszę o odp. :pray:
Sylwiczek
Jul 26 2007, 19:35
nie wydaje mi się, żeby mogła powstać taka możliwość ale kto wie... być może admin nas zaskoczy :>
(bo na razie nie ma czegoś takiego :( )
Andzia S
Jul 27 2007, 16:44
Szkoda :(
Adminie, a może zaskoczysz nas :pray: :pray: :pray:
Larysa
Jul 30 2007, 17:38
prosze o pomoc - chcialabym wstaiwc suwaczek lecz gdzie go szukac i jak do tego podejsc ;(
Larysa
Jul 30 2007, 17:44
juz mam :glupek: :glupek: :glupek: :glupek:
Juz kilka razy wspominalam o rym,ale w tej chwili juz zupelna klapa.Nie dostaje zawiadomien.Szukam sama.Co z tym jest?Moze ktos pomoze? :pray:
jesli ktos ma problemy z forum od strony technicznej lub nie wie, jak sie tu poruszac zapraszam do zadawania pytan :) zawsze znajdzie sie ktos pomocny :)
mam problem jestem tu nowa i niewiem gdzie wpisac terazniejsze kg i cel
Sylwiczek
Aug 5 2007, 00:18
witaj Alien :)
http://dietamm.com/forum/index.php?board=28.0 tu jest cały dział wymiarowy :)
agajot
Aug 15 2007, 18:17
Istnieje.
Trzeba tylko pogrzebać w swoim profilu, tam jest taka zakładka Opcje Prywatnych Wiadomości i ustawiasz sobie w okienku na dole, czy chcesz otrzymywac powiadomienia.
Kai :thx: jestes boska :D wielkie dzieki :) :)
witam, jak załączyć zdjęcie z twardego dysku, próbowałam już kilkakrotnie na nowym forum i nie wyszło, za to na starym wchodziło bez problemu :pray:
gdzie chcesz dać to zdjęcie ? do galerii? jeśli tak to masz opisane co i jak
http://dietamm.com/forum/index.php?topic=1540.0
marzena3073
Aug 23 2007, 17:42
hmmm sluchajcie macie tak jak ja? Jak pisze na jakis post i wciskam wyslij to sie ciagnie jakkkkkk i sie wnerwiam i pociskam F5 :P musi tak byc?
Plany są różne od kupna komercyjnego forum do zmiany serwera na którym forum stoi - coś wymyślimy obiecuje
Ja mam tak samo i wychodza takie hecki jak w skojarzeniach :/
kropka
Aug 23 2007, 21:04
Ja otwieram sobie po 3 okna, bo czekanie mnie dobija :/
kasia59
Aug 24 2007, 08:45
A ja nie czekam aż się wyśle tylko od razu klikam na "pokaż wiadomości od ostatniej wizyty" i dalej przeglądam.Jak będzie odpowiedź na wysłanego posta ,to dany wątek pokaże się znów na liście nieprzeczytanych
Gizelka
Aug 24 2007, 08:53
Ja tez nie czekam, klikam na inny wątek i wtedy szybko się wysyła nowa wiadomość.
ja albo czekam (to jak robie 5 rzeczy naraz ;) ), albo jadę na dwa lub trzy okna :)
dobry pomysł dziewczyny musze spróbować
malutka25
Aug 24 2007, 17:49
gdzie chcesz dać to zdjęcie ? do galerii? jeśli tak to masz opisane co i jak
http://dietamm.com/forum/index.php?topic=1540.0Robię tak jak w instrukcji i nie mogę wysłać zdjęć czemu?
nie wiem :( jak chcesz wyslij mi zdjecia z haslem i loginem zrobie ci
rodzynka
Aug 26 2007, 22:35
RATUNKUUUUUUUUUUUUUUU!!!!
wlasnie wyciągnelam z szafy pceta, bo moj laptop chyba oszalał!!!!!! nagle na pulpicie i w ogole, w dokumencie ktory pisałam, pojawiła sie czarna plama. Myslalam ze sie ekran spalil, ale jak zrestartowalam, to normalnie widac bylo wszystko tak jak zawsze, tylko jak juz wchodzilo na pulpit, to jest czarny i miga, a pozniej jest caly czarny. boshhhhhh, co to moze byc???? ja sie zastrzele, pewnie dlatego, ze mam oddac rozdzial ksiazki do piatku, to mi wszystko swiruje. zastrzele sie :(
moze to jakis wirus. wystarczy zrobic format i zainstalowac windowsa od nowa?
jestem w szoku i plakac mi sie chce. dobrze ze mam jeszcze tego peceta i w razie awarii mogę na niego liczyc. kochany moj komputerek, ten sienei zespuje,nie nie nei :(
Kai Wren
Aug 27 2007, 06:00
Sprawdź rzeczywiście antywirusem, choć to mało prawdopodobne. Możliwe, że coś z ekranem, ale ja stawiam na problem z kartą graficzną. Żeby wyeliminować ekran, spróbuj go podłączyć do zwykłego monitora i zobacz, co się będzie działo. Jeśli powtórzy się sytuacja, kliknij do mnie wieczorem, zrobimy diagnostykę i zobaczymy.
rodzynka
Aug 27 2007, 06:19
Kai, w tym miganiu wyczaiłam napis, ze jakis plik na dysku C został uszkodzony, zeby uruchomic jakis tam program. Wezme dzis go do pracy i z pomocą kolegów zrobie format i zainstaluje windowsa. Ostatnią rzeczą jaką robilam, to bylo wyslanie Misce kotka na gg.... Miska, oberwiesz :D
Kai Wren
Aug 27 2007, 06:28
Kai, w tym miganiu wyczaiłam napis, ze jakis plik na dysku C został uszkodzony, zeby uruchomic jakis tam program. Wezme dzis go do pracy i z pomocą kolegów zrobie format i zainstaluje windowsa. Ostatnią rzeczą jaką robilam, to bylo wyslanie Misce kotka na gg.... Miska, oberwiesz :D
Wirusy też czasem dają komunikaty -> za to uszkodzenie pliku owszem, jest możliwe, tyle że ta czarna plama mnie dziwi. Format pomoże tak na 80%, jeśli to faktycznie coś z windowsem.
A przez gg to tylko aidsa nie można złapać, wszystko inne i owszem.
A kotek i tak jest sliczny.Rodzynka :* :* :* :* :* :*
kropka
Aug 27 2007, 07:40
A przez gg to tylko aidsa nie można złapać, wszystko inne i owszem.
Wiedziałam :), nawet nie zainstalowałam więc .
marzena3073
Aug 27 2007, 19:56
Kai a ICQ bedzie mi pomykac w trakcie jak mam wlaczone GG? Nie beda sie ,,gryzly,, ?
uciekac baby z tego postu bo sie zamieszanie robi :P - ale gdzie to nie wiem wymyślcie cos
Sylwiczek
Aug 29 2007, 03:00
Marzena- nie beda gryzly :) (a jest jakis watek pomocy komputerowej juz zrobiony Gogo :) )
Kai Wren
Aug 30 2007, 07:48
Tu można prosić o ratunek i pisać.
marzena3073
Aug 30 2007, 19:53
OOOO Kai mam teraz net 1 mege a qrde qmpel ciagnie szybciej pliki czy filmy na 524 chyba. Co to qrcze moze byc? Dlaczemu mi to wolniej idzie? Oczywiscie mam modem od tepsy. mozilla avast i sygate firewall, winde xp.
Andzia S
Sep 11 2007, 20:05
Jeśli ktoś posiada oryginalny windows to może go sobie zainstalowac we wszystkich komputerach w domu legalnie i używać??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.