Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytania techniczne odnośnie forum
Forum - dieta Montignaca > Ogólne > Pomoc techniczna
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
Sylwiczek
juz usuniety hunterek :)
Anetaw
Sylwiczek - dzięki :)
Gogo - dzięki kryzys z wyszukiwarką na razie pokonany, więc nie bedę Ci zawracać głowy, pozdrawiam!!
bamae
mój wykres wagi nie działa :(
Karolisia
mój też. Ale mnie to cieszy bo na moim są takie fale idityczne - no nie wiem dlaczego. Wolę go nie widzieć :P
Gogo
spokojnie zrobimy :) pewnie coś się rozjechało ;) bedzie bedzie cierpliwości :)
Martelka
chciałabym zmienic nazwe loginu bo pojawiła sie osóbka, która ma podobny... jak to zrobić? czy może mam sie zalogować jeszcze raz? :)
Kai Wren
Napisz do Sylwiczka, podaj login, jaki chcesz mieć.
Sylwiczek
możesz nawet tu napisać jaki to ma być login :) albo na pw, hasło będzie to samo :)
a ja myślałam, że to jakiś przekręt z Twoim kontem, tylko różne IP mnie zdziwiły :)
kropka
Index mi nie działa, wszyscy tak mają, czy tylko ja?
agajot
Kurcze, czy tylko mi wyswietla sie blad:

Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' cannot be used twice in /home/logic/dietamm/forum/include/functions.php on line 924

przy wejsciu na forum?

Znalazlam sposob, aby go obejsc, ale na "index" nie da sie wejsc :(:(
Gogo
były problemy - za dużo ludzi było i się powiesiło - już będzie dobrze :)
kropka
Ha a ja już szukałam błedów u siebie :) Zaniepokoiłam się nieco. Super, że już jest ok
Martelka
chciałabym zmienić login na: Martelka
i z góry dziękuję :):)
Sylwiczek
zrobione :)
Martelka
dziekuje!
kropka
Gogo czy nasz wykres wagi dalej nie działa, czy tylko u mnie nie działa?
ewka34
:(Sylwiczek, jak mam wstawic zdjęcie żeby było wyraźne?co robie źle?podejrzyj w "dzieciaczkach",powiększam rozmiary i nic, stale takie samo
Sylwiczek
kochana jak korzystam z http://imageshack.us/
stamtąd będziesz mieć normalne rozmiary fotki :)
ewka34
dzieki, chyba mi sie udało
kruszynka hb
kochani ja mam trudnosci z odczytywaniem tego co jest tu pisane od czasu kiedy jest to nowe forum to ja slepne tutaj ostrosc jest tak niewyrazna ze mam nos przy monirorze ,a po chwili dostaje zeza czy wy tak samo macie u siebie,wszesniejsze forum bylo super!!!a moze ja cos moge zrobic w tym kierunku zeby to poprawic??
kasia59
Myślę że to coś u ciebie ,albo z twoimi oczami coś sie dzieje . Niech ktoś luknie w twój monitor i powie czy tez źle widzi

A może światło źle pada na monitor?
kruszynka hb
nie moj monitor i komputer sa ok oczy tez mam wporzadku inne strony sa super tylko te forum,to zielone tlo jest okropne i litery sa za mdle zeby byly czarne to byloby super
Sylwiczek
kruszynko jesteś pierwszą osobą, która się skarży, chyba tylko Tobie przeszkadzają te kolory :/ ale jeśli dziewczyny nie mają nic przeciwko, to mogę zmienić kolor forum na bardziej dogodny dla oka ;)
kiedyś to była jedna z opcji każdego użytkownika, teraz widzę, że już tak nie można :(:(:(
Kai Wren
Kruszynka zrób screena z tego, co widzisz na monitorze - może masz za dużą rozdzielczość ustawioną, albo co. Nie jest to super wygodne forum do czytania, ale nie jest aż tak źle jak mówisz - może masz coś z monitorem?

Alt+PrintScreen i daj Paste do dowolnego edytora grafiki, zapisz i wstaw tutaj - popatrzymy
kruszynka hb
juz moj maz patrzyl i tez nic nie moze zrobic wiec jezeli moglabys sylwiaczku zmienic tlo to bylabym bardzo wdzieczna.
Sylwiczek
no ale na to musi się zgodzić większość, jeżeli tylko jednej osobie nie pasuje, to nie mogę tak :( dziewczyny zmieniamy kolorystykę na jakiś czas? np. raz na tydzień będę zmieniała kolory, a Wy wybierzecie ten najbardziej odpowiedni kolor forum? :)
rodzynka
ojej, zielony to moj ulubiony kolor...
ja wszystko swietnie widzę :)
tuatara
ja tez dobrze widze i mi sie podoba :/
ale jak chcecie eksperymentowac to buntowac sie bardzo nie bede
rudzik
też zgadzam się na inne kolory forum co tydzień :)
Gogo
to może włączymy tak żeby każda miała swój kolor :P co wy na to - tak jak było kiedyś
Sylwiczek
ooo tak!!! :D bo ja pamiętam, że tak było na początku nowego forum, tylko ja nie chciałam innych kolorów, bo o ile pamiętam forum nie wyglądało tak efektywnie... ale teraz bym się z przyjemnością pobawiła z kolorystyką :) i w ten sposób każdy może dla siebie dopasować kolory ;) wedle potrzeby ;)
tuatara
tak tak!
a zrobimy jeszcze jakis akcent swiateczny? :D np. zalozymy Montiemu czapke mikolajowa na glowe? :D
Andzia S
Pomysły super. Niech będzie kolorowo i świątecznie :D
kasia59
ja też jestem za :D
Sylwiczek
super by było :)
Azja
hi hi jestem za , ten zieloniutki średnio mi pasuje, a Monti w roli mikołaja- za chudy ;)

Zauważyłam , że zegar na forum nie pokrywa się z czasem rzeczywistym, spieszy o jakieś 13 min - da się to zmienić?
Nimrodel
hmmm - a to mozna kiedys blo zmieniac kolory? a ja nawet nie wiedzialam... tempotka ze mnie....
Andzia S
Azja masz rację z tym zegarem, kiedyś chciałam nawet w kompie zegar przestawiać ;)
Iwona
a ja lubię zielony kolor :) i u mnie wszystko wyrażnie widać :)
kropka
a mi to obojętne, możemy zmieniać co tydzień będzie ciekawie.
kruszynka hb
dzieki za zmiane tla teraz widze wszystko super dobrze i moge czytac bez meczenia oczu
Andzia S
Czy można zmienić już tło na inny niż zielony??Jak to zrobić??
kasia59
(kruszynka hb)
dzieki za zmiane tla teraz widze wszystko super dobrze i moge czytac bez meczenia oczu

?

Przecież tło jest takie jak było
Sylwiczek
hehe, nic się nie zmieniło i u mnie :D nie rozumiem, co za czary ;)

Andziu to by trzeba było dla całego forum :/ a większości te kolory odpowiadają, dlatego rewolucji tu nie robię :|
Andzia S
Rozumiem :). Choć troszkę szkoda :/
Gogo
Przykro mi ale nie dałam rady za dużo na mnie spadło :( miało być świątecznie i wogóle i ...... reszte wiecie ale obiecuje że bedzie funkcja zmiany koloru tła która jest wyłączona
tuatara
eee, Gogo, jest ladnie i zielono- wiec swiatecznie w zasadzie bylo :)
a co do kolorkow to jednak wiekszosci sie podoba obecny wyglad- jak bedzie mozliwosc zmiany to fajnie, ale chyba sie "nie pali" ;)
kasia59
Tym bardziej że kruszynce sie naprawiło i juz dobrze widzi :)
tuatara
wlasnie :D
rodzynka
hmmm, zegar forumowy przyspiesza, czy co?
bo pisze posty i wcale ich nie widzę :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.