Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytania techniczne odnośnie forum
Forum - dieta Montignaca > Ogólne > Pomoc techniczna
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
Cala
Witam
jak zmienia się hasło - nie widzę ani linka do takiej opcji ani wyszukiwarka nie znalazła tematu zmiany hasła
Eugenia
przy logowaniu mozna najszybciej tj;nie pamiatam hasła/ loginu dajesz meila i wsio zmieniasz smile.gif
barba
Proszę o pomoc w temacie - zakładanie galerii.Zrobiłam wszystko zg ze ze wskazówkami Gogo.
Nic jednak z tego nie wyszło.Ukazał się tekst -The image upload failed,please contakt a system administrator
.W wolnym tłumaczeniu to chyba oznacza,że nie udało się ściągnąć zdjęcia i proszą o kontakt z administratorem.
Nie jestem jednak pewna czy dobrze to zrozumiałam i gdzie zrobiłam błąd. dry.gif
kate3421
Cześć mam na imię Kasia i i dopiero zaczynam swoją przygode z mm, a tak naprawde to nie wiem od czego mam zacząć, właściwie to mam problem z pisaniem postów wyskauje mi błąd np. kiedy chciałam się przywitać jako nowy użytkownik wyskoczył mi komunikat nie mogę wejść na to forum, dlaczego?
kachna
CYTAT(kate3421 @ Jan 12 2011, 10:09 ) *
Cześć mam na imię Kasia i i dopiero zaczynam swoją przygode z mm, a tak naprawde to nie wiem od czego mam zacząć, właściwie to mam problem z pisaniem postów wyskauje mi błąd np. kiedy chciałam się przywitać jako nowy użytkownik wyskoczył mi komunikat nie mogę wejść na to forum, dlaczego?

kasia a probowalas w naszej powitalni?

http://dietamm.com/forum/index.php?showtopic=5263&hl=
Syranka
Witajcie,

czy możecie mi powiedzieć gdzie znajdę jakąś wyszukiwarkę przepisów MM - na stronie głównej jest ich dosłownie kilkanaście, bardzo mało, a jak wchodzę w wątki archiwalne, to wychodzi mi na to, że istnieje jakaś potężna baza przepisów, że są podzielone wg. jakiegoś klucza, że można dopisywać nowe... i nie wiem, czy już tej bazy nie ma, czy ja po prostu nie umiem znaleźć....

W części dla początkujących na forum pod podstawami diety jest przykładowy jadłospis na tydzień i tam niby są odsyłacze do przepisów na potrawy wymienione, ale one nie działają Pojawia się komunikat, że strona nie istnieje.

Czy może ktoś mnie oświecić w tym przepisowym temacie wink.gif?

Pozdrawiam,
Syranka
Kasik28
CYTAT(barba @ Jan 5 2011, 16:04 ) *
Proszę o pomoc w temacie - zakładanie galerii.Zrobiłam wszystko zg ze ze wskazówkami Gogo.
Nic jednak z tego nie wyszło.Ukazał się tekst -The image upload failed,please contakt a system administrator
.W wolnym tłumaczeniu to chyba oznacza,że nie udało się ściągnąć zdjęcia i proszą o kontakt z administratorem.
Nie jestem jednak pewna czy dobrze to zrozumiałam i gdzie zrobiłam błąd. dry.gif

Barbaro niestety Galeria nie działa, przykro mi.

CYTAT(Syranka @ Jan 13 2011, 22:34 ) *
Witajcie,

czy możecie mi powiedzieć gdzie znajdę jakąś wyszukiwarkę przepisów MM - na stronie głównej jest ich dosłownie kilkanaście, bardzo mało, a jak wchodzę w wątki archiwalne, to wychodzi mi na to, że istnieje jakaś potężna baza przepisów, że są podzielone wg. jakiegoś klucza, że można dopisywać nowe... i nie wiem, czy już tej bazy nie ma, czy ja po prostu nie umiem znaleźć....

W części dla początkujących na forum pod podstawami diety jest przykładowy jadłospis na tydzień i tam niby są odsyłacze do przepisów na potrawy wymienione, ale one nie działają Pojawia się komunikat, że strona nie istnieje.

Czy może ktoś mnie oświecić w tym przepisowym temacie wink.gif?

Pozdrawiam,
Syranka

Syranko, forumowa wyszukiwarka niestety działa jakby nie mogłą wink.gif

Przepisy masz tutaj, skatalogowane i podzielone na grupy. Reszta szukania należy do Ciebie biggrin.gif

tłuszczowe http://dietamm.com/forum/index.php?showforum=37

węglowe http://dietamm.com/forum/index.php?showforum=36

są również poczekalnie, gdzie każdy może wstawić swój przepis i po kontroli Moderatora zostanie zawierdzony i dodany do przepisów lub jest prośba o poprawki, a w ostateczności jak nie ma z MM nic wspólnego to jest kasowany.

barba

No cóż,mnie też przykro...A jest nadzieja na jej wznowienie? dry.gif
Kasik28
CYTAT(barba @ Jan 14 2011, 20:55 ) *
No cóż,mnie też przykro...A jest nadzieja na jej wznowienie? dry.gif

Chwilowo trudno cokolwiek powiedzieć, ja bym się nie nastawiala.
barba

Trudno! Oglądałam galerie i te zdjęcia są bardzo motywujące.Szkoda że więcej takich nie będzie... dry.gif
Eugenia
CYTAT(barba @ Jan 15 2011, 19:20 ) *
Szkoda że więcej takich nie będzie... dry.gif

zaraz zaraz Barbo kochana to ,ze galeria otwarta nie działa nie oznacza ,ze i inne nie działaja-a prosze bardzo tu tez troszke motywacji jest
http://dietamm.com/forum/index.php?showtop...60&start=60
i tu mozna sie zmotywowac! czekamy na Twoje foty i krakowa *_* i polukaj sobie na innych smile.gif
bo jest na co popatrzec smile.gif zapraszamy!
barba
CYTAT(Eugenia @ Jan 15 2011, 20:50 ) *
zaraz zaraz Barbo kochana to ,ze galeria otwarta nie działa nie oznacza ,ze i inne nie działaja-a prosze bardzo tu tez troszke motywacji jest
http://dietamm.com/forum/index.php?showtop...60&start=60
i tu mozna sie zmotywowac! czekamy na Twoje foty i krakowa *_* i polukaj sobie na innych smile.gif
bo jest na co popatrzec smile.gif zapraszamy!

Tą stronkę to już wcześniej obsmykałam dokladnie! A po obejrzeniu zdjęć nie mogę wyjść z podziwu jakie cuda wyczynia dieta MM-owa!!!!! rolleyes.gif
Syranka
Wielkie dzięki za linki do przepisów :-) dla początkującego to bezcenny skarb bo na razie trudno mi samej coś wykombinować!
agamro
witam

znajoma chce się zalogować, ale są problemy/ograniczenia...wiem, że pisała maila o pomoc ale nikt nie odpowiada...proszęo pomoc co ma zrobic..dzięki
Zoe
trochę za mało tu danych... Jaki problem? jakiego maila? huh.gif nie nie wiem... wink.gif
agamro
adres: majer01@wp.pl
W tej chwili konto założyła już 3 raz na ten sam adres na tego samego użytkownika, po zalogowaniu nie ma uprawnień do czytania forum.
Jako gość może więcej przeczytać niż jako użytkownik.. po jakimś czasie konto zostaje usunięte.
Co robi nie tak?
Zoe
a teraz? Droga Majer - spróbuj raz jeszcze, próbowałam coś zdziałać w Twoim kontem smile.gif
majer
Serdecznie dziękuję, jest OK! biggrin.gif

Przy okazji serdecznie witam całe grono MM.

Magda M.
Zoe
Witaj Magda smile.gif
Zapraszam do pogaduch
agamro
witam

jest możliwość, żeby wybrać np. jedego użytkownika i tak żeby podglądać sobie jego menu ....ale nie tylko te bieżące ale i starsze.....
dzięki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.