Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Propozycje dla serwisu i forum
Forum - dieta Montignaca > Ogólne > Pomoc techniczna
Stron: 1, 2, 3
Gogo
mozna wrzucic i poprosze naszego pana o emotki i urodziny i kto byl na forum :)
Sylwiczek
emotki? Ja mogę się tym zająć, jak tylko istnieje potrzeba wrzucenia jakichś nowych, to dajcie znać :)

Gogo błagam zajmij się galerią :( jest tam nadal burdel i nie można wstawiać nowych fotek :(
Kai Wren
Ja troszkę wyżej podałam fajny zestawik :) najlepsze z wszystkich for, jakie znam :)

Co można zrobic, zeby po wysłaniu pw nie pozostawało się na białej stronie, tylko gdzieś wracało?
Sylwiczek
Kai- ja taką białą stronę mam jak wysyłam PW np. do kici, a do każdego innego użytkownika jest ok. To jakiś błąd :(
a spróbuj do mnie coś wysłać
Kai Wren
A jednak do Ciebie nie mam - a do innych tak. Zaraz zacznę rozsyłać pw, może się zorientuję, gdzie tkwi prawidłowość...
Digoxin
Jedno techniczne novum by bardzo ułatwiło poruszanie się po forum - nacisnięcie ostatniego posta w temacie powinno przerzucać doń, nie trzeba byłoby skrollować mozolnie całą stronę. Na dzień dzisiejszy można skoczyć tylko na ostatnią stronę, możliwość wejścia na ostatni post uprzyjemniłaby życie na forum. Nie jest to chyba technicznie trudne.
kropka
Digoxin, używaj funkcji pokaz posty od ostatniej wizyty. Wtedy będziesz widział tylko to co pojawi się od ostatniego zalogowania.
A co do odgrzebywania starych postów w archiwum to dyskusja nad tematami tam zakończyła się najczesciej jakieś rok temu :)
tuatara
digoxin, a jakiej przegladarki uzywasz? mi wskakuje na ostatni post..
Kai Wren
Wszystko działa, dopóki chcesz wejść do posta z poziomu forum. Przy wejściu z poziomu podforum już tak różowo nie jest, wchodzi na ostatnią stronę.
utada
Wszystko działa, dopóki chcesz wejść do posta z poziomu forum. Przy wejściu z poziomu podforum już tak różowo nie jest, wchodzi na ostatnią stronę.

mi czasem wskakuje na pierwsza :wacko:

dałoby się zastosować cytowanie selektywne? ;)
Digoxin
A lista postów nieczytanych? Żeby statystycznie nie łązić po forum w poszukiwaniu nowych wpisów?
utada
digoxin, ale jak klikniesz w 'pokaż wiadomości od ostatniej wizyty' będziesz mieć tylko te posty, których nie czytałeś :) a liczba czasem może przerazić :P
Digoxin
Zwracam honor :) Jest taki link do nieczytanych. Przyzwyczaiłem się do jego innej lokalizacji na forach fantasy...
Już ok
kropka
Zwracam honor :) Jest taki link do nieczytanych. Przyzwyczaiłem się do jego innej lokalizacji na forach fantasy...
Już ok

Pewnie, ze jest. Pisałam Ci oni kilka postów wyżej.
Tak to jest jak się kobiet nie słucha :D
Digoxin
Żona też tak mówi. Może macie rację...    :hahaha:
kropka
Masz mądrą żonę.
zakorkowana
w internecie przyjęło się, że logo (tu w lewym, górnym rogu) jest klikalne i przenosi do strony głównej serwisu. Tutaj też by mogło, bo ja (a pewnie i inni użytkownicy) odruchowo próbuję w nie kliknąć, kiedy chcę znaleźć się na stronie głównej forum. Drobiazg niby, ale jednak mogłoby pomagać w nawigacji po stronie.
kasia59
Klikaj na pasek pod adresem .Masz tam .
DietaMM.com    Index    Pomoc    Szukaj    Mój profil    Galeria    Kalendarz    Wyloguj

Poklikaj sobie po kolei -zobaczysz co ci pokaże

Najbardziej przydatne jest w prawym górnym rogu

Pokaż wiadomości od ostatniej wizyty.
Pokaż nowe odpowiedzi na twoje wątki.

Ten pierwszy
Pokaż wiadomości od ostatniej wizyty. zwłaszcza jest przydatny
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.